Kitesurfing er den vilde ekstreme sport med spænding, fart og adrenalin, hvor du bliver trukket på et board efter en kitesurf drage. Du kan med kitesurfing sejle op til 100 km/t, hoppe over 10 meter op i luften for bagefter at lande helt blødt på vandet med kiteboardet.

SUPsurf.dk har som den eneste surfskole lavet et samarbejde med Troels Engholm, der som den eneste kitesurfer er 3 dobbelt Danmarksmester, og som har levet af at surfe. Han har sejlet med i flere verdenmesterskaber i hele verden. Troels Engholm har surfet de sidste mange år og har derfor, med sin store erfaring, den bedste forudsætning for at hjælpe dig som begynder med at komme videre og få det udstyr, som passer til netop dig.
Har du været på kursus hos SUPsurf.dk, så hjælper Troels Engholm dig gerne til hvordan, du kommer videre og får valgt det helt rigtige udstyr.

Kitesurfing er en ekstremsport, og det er derfor meget vigtigt at have været på kursus inden, man begiver sig ud på egen hånd – både for din egen og andres sikkerhed.

SUPsurf.dk udbyder kitekurser, hvor der er valgt de bedste instruktører til kitesurfing undervisningen. Vi sørger for, at du efter endt kursus er sikker nok til selv at kunne komme på vandet og nyde sporten.

Har du spørgsmål til kitesurfing udstyr eller undervisning, er du altid velkommen til at kontakte os på mail, vi hjælper gerne med alle de tekniske spørgsmål.