Sup Surfing

Få en super fed dag på vandet med SUP surf “ Stand up paddle surf ” mød glade mennesker og kom hjem veltilfreds, med en god fornemmelse af fornyet energi og balance. Et kursus i SUP surf “ stand up paddle ” kan gøres på flere måder. Det vigtigste er, at det er kompetente og professionelle undervisere, som udfører det.

Mange tænker man sagtens kan stå på boardet selv, hvilket også vil kunne lade sig gøre, det som er sværest udover balance er den rigtige teknik til at komme frem, med den rigtige teknik yder man 50% mere og kommer derved lettere og hurtigere frem.

SUPsurf.dk bruger kun professionelle certificerede instruktører, som selv har mange års erfaring på boardet og er passionerede for sporten. Der lægges vægt på sikkerhed og tages udgangspunkt i kursisternes nuværende kunnen og deres eventuelle ønsker om fremskridt.

Book din tid allerede nu!

 

Hvis du gerne vil møde andre som dyrker sporten og være med i surf miljøet så bruge gerne vores facebook side og få kontakt til andre surfere i mijøet.
LIKE vores facebook gruppe, hold kontakten og se, hvor folk skal hen på det næste surf eventyr.

Se mulighederne for køb af udstyr i vores SUP surf shop - er i en større polterabend gruppe eller et firma, se da siden om firmaer & grupper.

 

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.